MINYAK ZAITUN

Minyak Zaitun mempunyai nilai yag tinggi dalam bidang perubatan. Seandainya minyak zaitun diambil sebagai bahan makanan , ia bertindak sebagai penambah zat makanan , mencuci dan membaikpulih perut dan menjadi penawar racun.Ia akan membantu pesakit gastrik dan yang mengalami kegagalan pungsi buah pinggang.

Jika MINYAK ZAITUN diambil sebagai sapuan luaran, ia bertindak sebagai pelicin dan pelembut kepada kulit yang mengalami eczema dan psoriasis seterusnya dapat meremajakan kulit.

Menurut Tarmizi dan Ibn Majah , Nabi Muhamad SAW bersabda : MAKANLAH MINYAK ZAITUN DAN SAPULAH KULITMU DENGANNYA KERANA IA DATANG DARI POHON YANG DIBERKATI.. IKIM

Assalamualaikum sahabat .. semua orang tahu bahawa MINYAK ZAITUN adalah makanan sunnah yang selalu diminum oleh Nabi kita Muhammad SAW .. Semoga kita mendapat shafaat Beliiau ..Allahumma Solli Ala Muhammad … Tak perlu saya cerita panjang .. Biar gambar ini membuktikannya

BERMINAT :

BELI 2 BOTOL DENGAN HARGA RM 80.00 ( poslaju percuma untuk Semenanjung Malaysia sahaja )Sila hubungi : Puan Zainab sekarang ….

0173980193 ( Whatsapp/call/ msg )