Siapa Saya

Zainab Hashim

Asalamualaikum / Salam Sejahtera Sahabat

SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA :
Tak kenal maka tak cinta.KENALILAH SAYA  .. SEORANG  Pereka Lanskap kecilan yang berjiwa sentimental tetapi tegas dalam segala urusan.Senang mesra dan suka bergurau ,berkebun , belajar IT dan selalu berurusan dengan pokok,baja,batu,siput dan ANDA.Menjual baja dan bunga di di perkarangan rumah : No 24 Jalan Mutiara 10 Taman Sri Nanding, Hulu Langat, Selangor.
Kedai kami di :
TD 85&86 Pasar Besar Taman Tun Dr Ismail, Jalan Damansara
Kuala Lumpur.
Nak jumpa call atau SMS dulu k.  017  398 0193 / 0126964695 ( En. Alamin )
Saya juga merupakan seorang pengedar MINYAK ZAITUN , HABATUSSAUDA DAN MINYAK URUT BUBBLE BELLY … 3 jenis obatan ini sangat diperlukan oleh tubuh kita.
 
Jika anda ingin tampil sihat sepanjang masa jangan lupa dapatkan produk ini dengan SEGERA…Hubungi saya sekarang : 0173980193 
Terima kasih banyak atas kunjungan anda ke blog ini.Buat tahun baru ini saya akan terus bersama anda semua , sekiranya ada maklumat mengenai tumbuhan ( herba ) yang dapat memberi manfaat kepada anda semua akan saya paparkan disini. Namun hakikatnya saya ingin sangat mengajak anda mencantikkan laman anda dengan bunga-bungaan yang cantik dan harum. Jangan jemu untuk berkongsi pandangan agar kita dapat hidup harmoni hingga ke akhir hayat.Jika anda mempunyai maklumat atau cadangan sila emelkan kepada zainabgarden16@yahoo.com …agar kita terus menjadi sahabat sejati..

Terima kasih sahabat , saya doakan agar kita semua dilindungi Allah dari segala musibah agar dapat hidup bahagia sepanjang hayat..

Sahabat anda

Zainab Hashim

Call/ SMS/WhatApp : 0173980193

emel :   zainabgarden16@yahoo.com