Belimbing Buloh

Belimbing Buluh

BELIMBING BULUH

Tolong sebarkan mesej ini kepada semua orang terdekat dan yang tersayang.

Profesor Dato’ Dr Abdul Wahab ibnu Samri dari Hospital Umum Tentera Darat Makasar mengesahkan bahawa, jika setiap orang yang mendapat maklumat ini dan kemudian menyebarkannya kepada sekurang-kurangnya 10 orang lain, sekurang-kurangnya satu nyawa dapat diselamatkan.

Saya telah melaksanakan tugas saya. Saya harap anda juga akan melaksanakan tugas anda.
Terima kasih.

Belimbing buluh dalam air panas dapat membantu anda. Tidak kira betapa sibuknya anda, anda perlu membaca ini, dan kemudian menyebarkannya kepada rakan dan orang lain.

Belimbing buluh boleh membunuh sel barah.

Potong 2-3 keping nipis belimbing buluh dan masukkan ke dalam gelas, tuangkan air panas, air akan menjadi beralkali. Minum setiap hari sekurang-kurangnya sekali. Bagi sesiapa sahaja, ia akan berguna.

Belimbing buluh akan mengeluarkan bahan anti-barah. Ini adalah perkembangan baru dalam dunia perubatan semula jadi, yang berguna dalam merawat barah.

Ekstrak belimbing buluh air panas akan mempengaruhi sista dan tumor. Sudah terbukti, ia dapat membantu menyembuhkan pelbagai jenis barah.

Menggunakan belimbing buluh dalam merawat barah, ia hanya akan membunuh sel-sel tumor yang ganas. Ia tidak akan mempengaruhi sel yang sihat.

Selain itu, asid amino dan polifenol oksidase dalam belimbing buluh dapat menyeimbangkan tekanan darah tinggi, peredaran darah, mengurangkan pembekuan darah dan dapat mencegah terjadinya trombosis urat dalam.

Setelah anda membaca ini, hantarkan kepada keluarga dan rakan-rakan. Mesti menjaga kesihatan anda..