iTeraCare

iTeraCare….. Apa Manfaat bila anda ada iTera care
Umpama ada seorang doktor di rumah kita.
Ubat mujarab untuk anak demam, selsema, resdung, asma, batuk, kudis boleh di atasi In Syaa Allah dengan tiup sahaja di seluruh badan .. jimat duit untuk ke klinik.. tak perlu lagi Panadol yang memudaratkan buah pinggang .
Jika si suami lenguh kaki, bahu dan sakit tengkuk .. kerana memandu terlalu lama.. tiup sahaja di tempat yg lenguh atau sakit.. senang hati dan gembira nya isteri tak perlu picit selalu.
Manakala si isteri pula lenguh kaki, sakit pinggang, bahu dan tangan .. kerana berdiri terlalu lama ….
gembira,ringan dan jimat duit suami tak perlu bayar tukang urut lagi..
Emak ayah sakit bahu ka.. sesak nafas ka .. selepas cucuk vaksin.. boleh la tiup dgn iteraCare sbg tanda kasih sayang yg tak berbelah bagi terhadap kedua ibubapa..
6.. Bayi yg tak sihat .. selsema.. demam .. hanya tiup dgn speed yg perlahan
Suka bela kucing.. tiup sahaja di seluruh badan kucing jika tak sihat.
untuk kecantikan.. yg banyak jerawat.. yg nk muka tirus …tiup dimuka sambil urut kulit muka
Penyakit ringan² In Syaa Allah cepat sembuh.. ada jugak pesakit yang sakit kaki bertahun2.. Alhamdulillah, tiup dlm 30 minit sembuh.
Di negara China device ini dipanggil tangan tuhan. Doktor ditempat saya panggil tungku karan… Tak kisahlah nk panggil apa pun… kesannya HEBAT!!!
UTAMANYA.
Boleh buat pendapatan sampingan.. buat rawatan di rumah atau secara mobile..
Boleh jual air mineral yg dirawat dgn iteraCare.. sebotol 1.5 liter dgn harga bermula rm5 dan ke atas . Membantu menjana pendapatan lumayan.
Ahli keluarga yg sakit.. boleh manfaatkan. Yg berpenyakit kronik tu ambil masa lah nk sembuh… Janjinya konsisten buat rawatan 1 atau 2 kali sehari.. wajib.. istiqomah manfaat sebaiknya…
Boleh beri khidmat kpd ahli keluarga lain.. jiran ka….ladang pahala dan khidmat masyarakat dengan percuma.. tetapi jika diberi sedekah kita ambil.. rezeki jangan ditolak.☺️
Perlukah saya beli ?….
Alasan yang biasa diberikan…
sayang la nk keluar duit.. tunggu la bila dah ada penyakit kita cari..
.. Mencegah lebih baik daripada mengubati… Untuk merawat sesuatu penyakit lebih banyak wang akan dihabiskan berbanding langkah kita mencegah dan merawat daripada sekarang.
Istimewanya.
Bila dah beli 1 btg device Iteracare secara automatik menjadi agen.. kalau jual boleh dpt lagi pendapatan.. kalau tak mau pun tak mengapa.. kalau nk jadi agen boleh PM tepi 😅 saya boleh guide. In Sya Allah
Jika anda sihat dan semua ahli keluarga anda sihat.. Allhamdulillah..

Assalammualaikum Sahabat²! Saya Kak Zainab 0173980193 nak Perkenalkan Rawatan Frequency 🌿Adakah Sahabat mempunyai impian🌹 SIHAT,CANTIK DAN BEBAS KEWANGAN💲💲💲🌹 iTeraCare Device ada Solusi nya …Di mana anda berasa tidak selesa, disitulah anda tiup. Alat Fisioterapi Pengaktifan Sel Tenaga gelombang Cahaya Terahertz •iTeraCare• 1 jam terapi bersamaan dengan:

✅ 10 kali akupunktur
✅ 20 kali bekam
✅ 30 kali Gua Sha
✅ 40 kali urut.

Penggunaan jangka panjang Fisioterapi Gelombang Cahaya Terahertz:

✅Manfaat untuk lelaki:
Mengawal ginjal dan menguatkan yang, menonjolkan kejantanan. Kerap membuang air kecil, prostatitis, mati pucuk dan lain-lain, mempunyai kesan ketara dalam 1 hingga 2 bulan.

✅ Manfaat untuk wanita:
Pelangsingan, kecantikan, kekurangan darah, tangan dan kaki yang sejuk, toksin, fibroid rahim, radang ginekologi, haid tidak teratur, amenorea pramatang, dan lain-lain mempunyai kesan segera.

✅ Manfaat untuk kanak-kanak:
Penggilingan gigi, pertumbuhan, hiperaktif, perkumuhan toksin makanan ringan di dalam badan, pengaktifan sel dalam keadaan tidak aktif kanak-kanak di dalam badan, sehingga anak-anak menjadi lebih pintar.

✅ Manfaat untuk remaja:
Berdebar-debar dan kegelisahan, jerawat, obesiti hormon, diet tidak teratur, dan lain-lain, semuanya mempunyai kesan. Ini mengatur tenaga badan, mendamaikan keseimbangan Yin dan Yang dalam badan, dan mendorong pertumbuhan.

✅ Manfaat untuk orang tua:
Tekanan darah rendah, gula darah rendah (kesan pengatur dua arah) obesiti, sembelit, tulang belakang serviks, sakit pinggang dan kaki, masalah tulang, kerap kencing, mendesak untuk bangun pada waktu malam, pelbagai masalah lama, mengatur hati dan ginjal , mengimbangkan fungsi badan, uban dan bertukar menjadi hitam, Kesihatan yang baik.

✅ Manfaat untuk kumpulan khas:
Orang yang menghidap diabetes, darah tinggi, psoriasis, tiroiditis, penyakit jantung, gout, nekrosis kepala femoral, vitiligo, penyakit gastrointestinal, penyakit paru-paru, faringitis dan rinitis, sembelit jangka panjang, kebotakan dan akan mempunyai hasil yang baik dan juga pemulihan.

✅ Ringkasnya, fisioterapi gelombang cahaya Terahertz dapat mengatur organ dalaman. Mengeluarkan toksin dalam saluran darah, menyesuaikan fungsi badan, menambah daya hidup, meningkatkan tenaga, meningkatkan imuniti badan, dan meningkatkan kemampuan membantu impian Sihat secara semula jadi ??? badan diri. Menjadikan tubuh manusia lebih sihat dan taraf kehidupan menjadi lebih baik!…InsyaAllah Setiap Penyakit Ada Ubatnya Rawatan Frequency… Hubungi Kak Min Untuk Rawatan 10minit Percuma ✅Dan Seterusnya Untuk lebih Selesa 30minit dan Nak Beli… Call / wasap 0173980193

point penting untuk ditiup

🌿🌹Blow keseluruhan badan ibarat mengurut termasuk blow juga dipangkal peha Bermula dgn minum air terahertz yg sudah di blow 2gelas.Blow ke dua tapak tangan.ke dua tapak kaki.Ke dua pelipat kaki(bawah lutut). Seterusnya ikut carta yg di beri

iTeraCare Rawatan Frequency rawat Tampa makan Ubat Dari Umur baby yg baru lahir blow 10-15minit suhu kecik.. Ibu Bersalin hingga warga Emas…ada Masaalah Kesihatan atau tidak bolih guna iTeraCare blow setiap Hari Seluruh tubuh badan…ikut turutan Blow jangan malas bagi yg Batuk² selsema rasa nak deman Blow Air minum Air yg di Blow banyak² Simpan dlm Botol atau Balang Kaca minum Harian pagi hingga Malam Air yg blow Dan blow di Badan sekali…jangan Malas…yg Batuk blow di dlm MULUT Sakit Gigi,.pun bolih…Sihat Cantik Kaya (Kaya kena Berkongsi dgn Orang sekeliling Kita

Anggota dlm badan ditapak tangan
Kedudukan saraf

Call / whatsapp : 0173980193 – Zainab

This entry was posted on November 3, 2022, in Business.

Firmax3 ( Baby jaundis – kuning

FIRMAX3 DAN BABY JAUNDIS (KUNING)

💞💞💞Q&A DR.ZZ :
MASALAH BABY KUNING (JAUNDIS)
👇
Salam doc kalau baby baru lahir seminggu dan ada penyakit kuning nak sapu kat mana .tkasih .

Utk fisiologic jaundice (demam kuning), FIRMAX3 tak dapat mengelakkan kerana ia disebabkan pemusnahan fetal red blood cells untuk diganti oleh adult red blood cells.

Dalam kes ni, FIRMAX3 membantu mempercepatkan proses metabolisma hati dan meningkatkan blood circulation akibatnya kuning cepat hilang atau almost unnoticable.

Untuk baby yang dah past over fisiologic jaundice, FIRMAX3 boleh digunakan untuk mengelakkan baby dari kena jaundice kerana kandungan herbanya bersifat hepatoprotective.

Cara sapuan, terbaik jika ibu pakai dan menyusu anak seberapa banyak yang boleh.

Jika bayi tidak menyusu badan, boleh sapu pada keliling pusat. Ada juga yang sarankan pada tapak kaki, logiknya ialah pada tapak kaki bayi banyak kapilari darah yang memudahkan penyerapan.

Ia tidak sesuai disapu pada tapak tangan kerana takut bayi memasuk tangan ke dalam mulut. Krim FIRMAX3 agak pahit.

Sapu nipis di tapak kaki dan perut atau spray seluruh badan bayi dari hujung rambut hingga hujung kaki.

Sekiranya ibu menyusukan bayi, ibu juga digalakkan sapu di 3 point nadi utama supaya bayi dapat manfaat bersama dari susu ibu.

Watsap: 0173980193

This entry was posted on October 23, 2022, in Business.

Hempedu bumi

Pokok Hempedu bumi

THAILAND LULUSKAN HERBA “HEMPEDU BUMI” SEBAGAI UBAT JANGKITAN KOVID-19.

Kajian oleh Kementerian Kesihatan Thailand menunjukan herba “hempedu bumi” (orang Indonesia panggil “sambiloto”) boleh meredakan sakit kovid-19 dalam tempoh 3 hari.

Hempedu bumi atau setengah orang panggil “akar cerita” tumbuh di seluruh Malaysia. Boleh di tanam melalui keratan atau biji benih. Boleh di tanam dalam pasu atau polibeg. Boleh subur di balkoni flet atau laman rumah teres.

Diberi perkembangan ini, orang Malaysia tidak perlulah kalut sangat jika vaksin kovid-19 yg kerajaan beli itu lambat sampai, atau pun tidak sampai langsung.

https://www.straitstimes.com/asia/se-asia/thailand-clears-use-of-herbal-medicine-for-covid-19-treatment

Nota:
Artikel Sinar Harian ini memberikan deskripsi yang komprehensif tentang penyakit yang boleh dirawat menggunakan hempedu bumi dan cara membuat ubat darinya.

https://www.sinarharian.com.my/article/39544/LIFESTYLE/Sinar-Aktif/Nilai-tinggi-dalam-perubatan-moden
This entry was posted on September 3, 2022, in Business.